пятница, 7 октября 2022 г.

На львівському форумі

 


Будь ласка, допоможіть мені посадити Путіна до в'язниці!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем struk mykola25 сер 2022.

  1. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Пропоную всім безкровний варіант повалення тирана руками самих росіян, яких потрібно перш повідомити про тяжкий злочин їхнього Путіна, який він скоїв проти них самих та їхньої російської держави в 2014 році навесні після візиту президента Швейцарії до Кремля, коли Путін в приватних інтересах відключив на тривалий час радари чергового режиму найближчі до України.

    Про цей злочин чомусь ніхто за вісім минулих років не говорив. Цей злочин за кримінальним кодексом Росії класифікується, як державна зрада. І що важливо, фактична складова цього злочину була оприлюднена МО РФ на брифінгу, присвяченому збитому боїнгу.


    Доказ злочину Путіна. Офіційне джерело.

    Брифинг Минобороны России по катастрофе Boeing 777 около Донецка.


    1) Ігор Юрійович Макушев (22:07):
    "Ранее обнаружение данного воздушного объекта не представлялось возможным, так как контроль воздушной обстановки осуществляется радиолокационными средствами дежурного режима с возможностями по обнаружению на данной дальности на высоте полета более 5000 метров.Обнаружение стало возможным при наборе самолетом высоты."

    [​IMG]
    Радари, про які справедливі слова генерала ППО Макушева, знаходяться за жовтим колом.

    Про які радари чергового режиму Єдиної системи організації повітряного руху та Міністерства оборони Російської Федерації (18:52) у множині говорить на брифінгу генерал, якщо ціль 3505 під час виявлення її на висоті понад 5000 метрів {нижче ніяк - дальність до цілі не дозволяє} перебувала до тих же міллерівських радарів "Небо-У" ближче, ніж до радіолокаційного посту "Усть-Донецьк" (де розташований радар подвійного призначення "Утьос-Т")?

    Міллерівські радари чергового режиму за дальністю до цілі мали виявити ціль 3505 і відповідно втратити її на висоті близько 2 км.

    Цебто, ми бачимо, що найближчі до України російські військові радари чергового режиму на той час були росіянами не задієні, і що зробити це російські військові могли тільки за наказом з Кремля.
  2. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Скоріше українців в одне місце дзьобане смажений птах, аніж олігарх який зі свого каналу звернеться до всіх нас з проханням допомогти прорвати путінську інформаційну блокаду, щоб розповісти росіянам про злочин Путіна, за який росіяни таки змушені будуть його посадити.

    Тема, яку я відкрив для вас, прості люди, дуже неприємна панам. Я відкрив її, щоб ви знали, що треба нам зараз зробити всім, щоб припинити війну, і щоб це було вигідно перш за все для України. Нам, простим українцям, дуже вигідно, щоб російський тиран був в в'язниці, щоб наші батьки та діти не гнили, не гинули надалі в окопах. Щоб хати наші, фабрики та заводи ніхто не руйнував, та з земель наших ніхто нас не гнав.

    Я повідомив вже вас про тяжкий злочин Путіна відносно держави, якой він керує. Про той злочин, про який пани наші та чужеземні за вісім років не промовили жодного слова! (Чому ж так??) Про злочин, за який прості росіяни, довідавшись про нього, змушені будуть Путіна арештувати та кинути до в'язниці. І це зупинить війну.

    Ви чому мені не вірите? Тому, що вам пани, які вже з вас зробили гарматне мясо, нічого вам про злочин цей не казали? Чи тому не вірите, що у вас на плечах не голова, а сідниця? Чи ви 5астільки все всього боїтесь? То запитайте у своїх хлопців військових, які знаються на радарах, обманюю вас я, чи ні! Робіть хоча б щось в цьому напрямку, не мовчіть. Розуміння правди зробить вас відповідальнішими перед країною та людьми та сміливішими.

    В наступному повідомленні я розповім вам чому правда про тяжкий державний злочин Путіна невигідна також іноземцям та Києву. Настільки невигідна, що пани та їхні говоруни не роблять нічого, щоб до людей донести цю правду, замовчують сам цей злочин – тим самим вони служать Путіну. Подивіться, хоча б, на показисту відсутність реакції "цензор.нет".
    https://censor.net/ru/forum/3362973/yak_posaditi_putna_do_vyaznits
  3. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Протиріччям це тільки здається. Виникає ж воно через неповноту сприйняття всієї картини.
    Генерали МО РФ навмисне показали всім правду* так, щоб сенс сказаного і показаного ними {по суті про те, що вони за наказом з Кремля за місяці до інциденту з боїнгом вчинили тяжкий державний злочин, яким скористалися провокатори} не сприйняли маси. "Промовилися" ж вони тільки на першому брифінгу.

    Ви ж не сприйняли цю правду за вісім минулих років, а коли вам про неї говорять, то наставляєте на неї багнета. До речі, і прості росіяни також.

    При цьому генерали на першому брифінгу (тільки на ньому) сказали достатньо для того, щоб у разі, коли правда буде розкрита, їх не звинуватили в зумисному приховуванні дій злочинців, які збили боїнг, тобто у пособництві.

    Складність становища, в яке потрапили російські генерали, та їх поведінки у тому, що провокація з боїнгом була задумана пройдисвітами і реалізована на державному злочині Кремля, який класифікується по россійському кримінальному кодексу, як зрада державі. – В травні 2014 року, невдовзі після відвідин президентом Швейцарії, кремлівська верхівка в особистих інтересах (у зв'язку з загрозою арешту рахунків в іноземних банках та нерухомої власності за кордоном), порушуючи військовий статут та державний закон, наказала свойому війську відключити найближчі до України радари. І підлеглі їм генерали зробили це.

    Ось чому пройдисвіти, які збили боїнга, зацікавлені замовчувати реальний злочин Кремля з радарами.


    В травні 2014 року за ширмою (закрита частина зустрічі) президент Швейцарії чемно попросив Путіна надати урядам Європи вагомий доказ, що Росія після анексії Криму не стане надалі щодо України проводити агресивну політику, інакше Швейцарія та інші європейські країни (також Кіпр) будуть змушені заморозити гроші російських вкладників.

    Настільки шановному гостю Путін пішов назустріч — як відомо, найближчими днями він відвів від України війська {тобто він остаточно відмовився від проведення ЗАКОННОЇ тоді спецоперації з відновлення в Україні влади легітимного Януковича}, попросив жителів Донбасу не проводити референдума, також заявив, що визнає законними президентські вибори в Україні, що вже намітилися, і тому поставиться шанобливо до вибору, зробленого українцями, визнавши легітимність усякого, кого вони оберуть на президентську посаду.

    І все це було оприлюднено як політичне рішення Кремля. Крім одного кроку, який Путін здійснив за порадою своїх друзів (російських вкладників в іноземні банки) потай від російського народу для того, щоб надати європейським урядам стовідсотковий доказ, що Кремль і Росія — не агресори («козир Путіна»): він відключив на тривалий час (до особливого розпорядження, звичайно) найближчі до України радари чергового режиму.

    Тож про боїнга швейцарець Путіну не говорив нічого. (Кінь/шаховий, тобто швейцарець, про намічену Вашингтоном спецоперацію нічого не знав.)
  4. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Читайте самі та розповсюджуйте. Не мовчіть!
    Стаття на російському Конті "Путин – самое слабое звено обороны России!

    (Там я пишу під ніком "Геннадий Басар".)

    Зрозумійте ж одне, що сам я не зможу прорвати інформаційну блокаду. А час не жде.
  5. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Нарешті, надійшло повідомлення з ФУПа.

    [​IMG]
    Що й слід було чекати. Нагадую, що це український форум один із найпопулярніших у країні, який напханий русофобією та русофобами (порушуючи тим самим закони України). Така собі "українська правда" – ресурс, на якому вкрай небажана інформація про реальний злочин Путіна, який підпадає під статтю кримінального кодексу РФ державна зрада. (Під час масового оголошення цього злочину Путін буде посаджений до в'язниці.)

    Тобто реально цей русофобський ресурс прикриває злочин Путіна і самого Путіна і зацікавлений у продовженні кривавої руйнівної війни.
  6. struk mykola

    struk mykolaActive Member

    Наразі мені вдалося зафіксувати, що про державний злочин Путіна, скоєний ним навесні 2014 року, вже відомо російській Генеральній прокуратурі.

    Другого вересня з нагоди лайливої поведінки росіян (дивіться відео в самому кінці статті "Вкрадене свято"), яку можна віднести до статті про розпалювання ненависті та ворожнечі між народами, я написав звернення до російської Генеральної прокуратури, а сьомого вересня отримав звідти відповідь.
struk mykola
Напишіть відповідь...
  
Tags: Add Tags

Комментариев нет:

Отправить комментарий